fredag den 3. februar 2012

Tyvstart sommeren i februar


COPENHAGEN FASHION WEEK  
HANNE BLOCH & BUTIKBUTIK POPUPSHOP

Tyvstart sommeren i februar.
Hanne Bloch åbner i samarbejde med "butikbutik" en popupshop i slutningen af modeugen. De såkaldte pop-up butikker er lidt af et nyere fænomen – en slags “nu-og-her-butikker”, der popper op og forsvinder igen efter kort tid. En interessant trend, som er med til at bryde forudsigeligheden og som nu også benyttes under modeugen, Copenhagen Fashion Week. Det er den danske designer Hanne Bloch, tidligere designer hos Missoni, og konceptbutikken butikbutik, der drives af reklamebureauet jensen retail group, der helt ekstraordinært har lavet en midlertidig pop up-shop under Copenhagen Fashion Week. I løbet af modeugen er der snigpremiere på hele Hanne Blochs nyeste badetøjskollektion i Danmarks mindste, nærmest hemmelige, “butikbutik” på Nordre Toldbod 27. Butikbutik er til dagligt en lille livsstilsbutik med “hard-to-find” indretningsting, tøj og gadgets –og butikken omdannes med jævne mellemrum til en Pop up-shop for andre brands.

Her kan man opleve noget af det mest luksuriøse og detaljeorienterede kvalitets-strandtøj, du kan forestille dig. Badetøj som f.eks. Helena Christensen og Medina allerede har fået øjnene op for. Se den unikke hat, der er hele 1,3 m i diameter, der, som showpiece, er designet af den danske hårkunstner og modist Søren Bach - uddannet på Royal College of Art. 

Du vil også blive budt på en forfriskende dansk vitamindrik “Min Vitamin”– og kan være med i konkurrencen om at vinde en lækker doodle-tunika til en værdi af 1.700 kr. Er du ikke selv inviteret til de store modeshows, kan du stadig opleve modeugen rundt omkring i byens rum. 

Hanne Bloch’s kollektion“Doodle”er inspireret af hendes datters krussedulle-tegninger. At “doodle” er det engelske ord for det at sidde og tegne kruseduller og tilfældige mønstre, mens man er optaget af noget andet: uskyldig leg, fantasi og uventede fortællinger. I hendes kollektion er der er fokus på detaljen, vidunderlige materialer, solidt håndværk og feminine silhuetter. 

Hanne Bloch er optaget af detaljer og kvalitet. Farverne spænder fra blide toner til saftige sommerfarver. Filosofien bag tøjet er, at det skal supplere garderoben, så det også kan fungere efter solen er gået ned. Kollektionen består, udover badetøj, også af kjoler, sjaler – og i år præsenterer hun også badetøj til børn.

Hanne Bloch & butikbutik PopUpShop
Nordre Toldbod 27
1259 København K
Telefonnummer: 70 25 19 25
Åbningstider:

Gennem modeugen til 10. Februar
Man.-tors.: 9:00-17:00
Fre.: 9:00-18:00


HUSK AT DU KAN VÆRE MED I KONKURRENCEN OM EN KAFTAN MED DET SMUKKE DOODLE-PRINT!
Du skal blot tilmelde dig vores nyhedsbrev:
info@butik-butik.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar